Özönlenek a nevezések a rallycross VB-re!

Ma újabb egész éves résztvevő jelentkezett be az idei rallycross VB sorozatban. Ő Niclas Grönholm aki a kétszeres rally világbajnok Marcus fia. A 20 éves ifjabb Grönholm nem lesz első bálozó a sportágban, tavaly már végignyomta az egész szezont egy Ford Fiesta Supercarral. Azt az évet a tanulásnak és a fejlődésnek szánták de az idén már a döntőbe jutásokért akar csatázni. Az idei szezonban a Finn GRX csapatban egy az M-Sport által épített Ford Fiesta RX Supercarral fog versenyezni.

niclas.jpg

Tegnapi hír, hogy a svéd Anton Marklund és honfitársa a mindössze 18 éves Magda Andersson is egész éves rallycross VB sorozatot terveznek. Ők a Marklund Motorsport VW Polo Supercarjaival fognak versenyezni.

anton.jpg

magda.jpg

A francia Jean-Baptiste Dubourg aki az Andros Trophy bajnoka egy Peugeot 208 Supercarral fog a teljes VB szezonban szerepelni.

e7f4dd8b-59b7-4217-a2f2-83444902cded.jpg

Ha ez a nevezési tendencia folytatódik lassan annyi Supercar lesz a Barcelonai rajtnál mint nézői autó a publikus parkolókban!

Szöveg: Tommy

Fotók: http://www.fiaworldrallycross.com/, internet

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr912307755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása