DTM bajnokkal erősít az MJP Racing Team Austria a rallycross VB-n

A kétszeres DTM bajnok német Timo Scheider-rel és a svéd Kevin Eriksson-nal kétautós, teljes rallycross VB programot indít a MJP Racing Team Austria. A csapat korábban a World RX Team Austria néven szerepelt a bajnokságban. 

41fac0b6-b20a-411e-92fe-7bd6dea5a3e8.jpg

Eriksson aki tavaly egy emlékezetes rajtot követően megnyerte a Német RX futamot elmondta, hogy nagyon izgatott, hogy csatlakozott a MJP Racing Team Austria-hoz és képesnek érzi magát, hogy minden idejét a versenyzésre fordítsa. Látta, hogy a csapat milyen fejlesztéseket eszközölt a 2017-es Ford Fiesta RXS-en és biztos benne, hogy fantasztikus lesz vezetni az új autót.

Scheider - aki tavaly megnyerte a Nürburgringi 24 órás versenyt - elmondta, hogy izgatottan várja az évad kezdetét. Egy ideje már tárgyalt az MJP Racing Team Austria-val arról, hogy hozzájuk szerződjön. A rallycross sportág nagy szenvedélye. A sportág egyre csak fejlődik, több gyári szintű képviselet is lesz a bajnokságban és az ő csapata is vadiúj autókat épített a szezonra. Elmondta, hogy azontúl, hogy a csapata teljes odaadással és lelkesedéssel építi az autókat és készül a szezonra a legteljesebb technikai és mérnöki szakértelemmel dolgoznak. Egy nagyon tettre és versenyre kész csapathoz szerződött és várja már egy fantasztikus szezon kezdetét. 

682f0a9b-b175-4fd1-8705-654f51af472e.jpg

A csapat tulajdonos Max J. Pucher hozzátette, az, hogy a tavalyi évben az autóik rendszeresen a döntőbe kerültek illetve a Barcelonai futam döntőjében a 3. és a 4. helyen végeztek megmutatta, hogy a csapat és az autók fantasztikusak. Scheiderrel és Erikssonnal egy fantasztikus versenyzőpárost igazoltak le. A csapatfőnök szerette volna, hogy honfitársa Alex Wurz legyen az egyik versenyzője de ő nem tudta vállalni az egész éves szereplést.

Szöveg: Tommy

Fotók: http://www.fiaworldrallycross.com/  

 

    

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr6312237538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása