Hétvégén Mikulás rally Veszprémben

Most, hogy a bajnokságok véget értek eljött az ideje a buliversenyeknek. Először hagyományosan Veszprémben és a környékén a Mikulás rally lesz december 3-4-én (december végén pedig majd a Szilveszter rallyt rendezik a Hungaroring környékén). 

A Mikulás rally három murvás gyorsaságin fog zajlani melyeket kétszer kell megfutnia a mezőnynek. Az össztáv nagyjából 185km ebből bő 65km a gyorsaságik össztávja. Szombaton az adminisztrációs és gépátvételi ügyek lesznek illetve a pályabejárás, majd vasárnap a versenynap. Szervízpark a Veszprém Aréna parkolójában kerül kialakításra. 

A versenyre az előfutókkal és a különböző kategóriákkal együtt több mint száz nevezés érkezett. 

Bővebb és minden igényt kielégítő információkat a http://www.duen.hu/hirek/itiner_-_20taxi4_mikulas_rallye oldalról lehet szerezni.

Szöveg: Tommy

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr4512014678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása