Ollé Sándorék Ózd rally előtti beharangozója

TMC Rallysport Kft.

IV. Miskolc Autó- Ózd Rally, Beharangozó

Ollé Sándor - Tóth Zsolt - Ford Fiesta S2000

Búcsúfutam

Szeretne tisztességes helytállással elköszöni abszolút futamgyőztes autójától, a Ford Fiesta S2000-estől a MC Rallysport Kft. versenyzőpárosa, Ollé Sándor és Tóth Zsolt. Sokszor volt már szó autócseréről, de ez a pillanat előbb-utóbb elérkezik, hiszen a páros vágya, hogy egy R5-össel riogassa riválisait.

Ollé Sándor- Tóth Zsolt: „Rajthoz állunk az Országos Rallye Bajnokság záró viadalán, mert mindent megteszünk azért, hogy bebiztosítsuk helyünket az abszolút 10-ben. Sőt, nem titkolt szándékunk, hogy szeretnénk előrébb lépkedni. Mindent vagy semmin alapon kellene mennünk, akkor akár két-három pozícióval előrébb végeznénk a Top10-ben, ami számunkra nem mindegy. Sajnos így az év végén kijelenthetjük, hogy 2016 nem a mi esztendőnk, pechsorozat, folyamatos műszaki hibák vagy egyéb dolgok miatt nem tudunk gyorsan menni. Igazából nem értjük, hiszen az autót mindig komolyan felkészítjük, kizárólag gyári alkatrészeket használunk, valamiért már hálátlan hozzánk, pedig nagyon sokat költünk rá, de mint ahogy mindig hangoztatjuk a technikai sport ilyen!

009_gy01_0440.jpg

Valószínűleg ez a búcsúfutamunk, igaz tervben van még egy Porec és egy Mikulás Rallye, de ma még nem tudjuk, hogy milyen autóval megyünk. A Ford iránt már két komoly érdeklődő is van, ha az üzlet létrejön akkor új autóban láthatnak a szurkolók. Az az igazság, hogy annyit mondtam már, hogy ez a búcsú, most nem szeretném, hátha…

A mitfáreremet tekintve Zsoltival kezdtem az idényt, vele is zárom, Marcsi üzleti elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni ezt a futamot.

A pályákról szólva azt hallottam, hogy olyan szakaszok szerepelnek a kiírásban -biztosan nem tudom, mert csak betűkkel vannak jelölve a gyorsaságik- amelyeken már mentünk korábban a Salgó vagy a Miskolc Rallye-n. Így nem lehet előtte tréningezni, valószínűsítjük, hogy közút is van benne, nagyon komoly előnye van annak, aki pontosabb ismeretekkel bír.

Továbbra is bízunk a tisztességes helytállásban és egy jóízű autózásban!”

Szöveg: TMC Rallysport Kft.

Fotók: Galadriel Sportfotó

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr311845329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása