WTCC - Tom Chilton a Sébastien Loeb Racinghez igazolt

tom_chilton.jpg

A 30 éves brit Tom Chilton a Sébastien Loeb Racing csapathoz igazolt így ő is egy Citroen C-Elysée-vel száll versenybe az idei túraautó világbajnokság küzdelmeiben. 

Chiltonnak komoly tervei vannak az idei szezonra, a top háromban szeretne szerepelni ami tekintve autója és csapata kvalitásait nem tűnik túlzónak már csak rajta van a sor, hogy bizonyítsa rátermettségét. 

Tom Chilton csapattársai a marokkói Mehdi Bennani és a francia Grégoire Demoustier lesznek akikkel kiegészítve egy igen ütőképes csapat állt össze a Loeb csapatnál. Mindhárom versenyző jogosult rá, hogy részt vegyenek a nemrég ismertetett, a független pilótáknak létrehozott WTCC Trophy-ban való részvételre.

Mióta 2012-ben a Brit bajnokságból eljött a WTCC-be Chilton három futamgyőzelmet szerzett és most az új csapattal még több sikert akar elérni. 

sebastien_loeb_racing_image.jpg

Chilton szerint izgalmas év lesz az idei, de ő a széria egyik legjobb helyére került. Ahhoz a csapathoz akik nem régóta vannak jelen a WTCC-ben de ennek ellenére jelentős sikereket értek már el és még sok lehetőség rejlik bennük. A Citroen C-Elysée egy bajnokesélyes autó és ezzel a professzionálisan vezetett csapattal nagy előrelépés neki, hogy hozzájuk igazolt. Célja, hogy legtöbbször a top háromban végezzen és segítse a csapatot, hogy megnyerjék a WTCC Trophyt, és ez a célja neki is, hogy a vezetőknek kiírt Trophyt is begyűjtse. Nagy tisztelettel beszél csapatfőnökéről Sébastien Loebről és nagy megtiszteltetés neki, hogy Loeb csapatában versenyezhet.

Szöveg: Tommy

Fotók WTCC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr368362118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása