Hétvégén Rallylegend San Marinóban

erdi_team.jpgAki még nem tudná annak itt az ideje, hogy megtudja, most hétvégén lesz a 13.Rallylegend San Marinóban. Szokás szerint rengeteg ismert pilóta áll rajthoz és rengeteg féle autót láthat aki ellátogat a mini államba. Lesznek B-s és A-s autók, WRC-k, KitCarok és mindenféle egyéb köztük a Lancia sosem volt rali autói az ECV1 és az ECV2 is!

Korábban már megírtam itt, hogy ki és mivel megy, mikor mi lesz, milyen pályák, légyszi keresse meg mindenki akit érdekel a dolog.

Szerencsére az idei futamon is lesz egy pár magyar páros aki rajthoz áll. Közülük az egyik legjobban várt pilóta Érdi Tibi bá lesz aki 2002 év végén visszavonult az aktív versenyzéstől. Az idén töltötte be a 60. életévét és most ezt a hétvégét kapta ajándékba családjától illetve a csapat szponzoraitól. Tibi bácsi a közönség kedvenc piros A-s Toyota Celica GT-Four-ral áll rajthoz Patkó Gergővel a jobb oldalon.  

lancia-ecv1.jpg

Szöveg: Tommy

Fotók: Érdi Rally Team, Rallylegend Official

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr807893904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása