Finn Rally 2014 - verseny előtti hírek

A Hyundai Shell World Rally Team készen áll arra, hogy a célba repüljön a Finn rallyn. 

118228_Neuville07Pol14rk171.JPG

Egy rövid nyári szünet után a csapat készen áll, hogy folytassa bemutatkozó kampányát és a jövő hétvégén rajthoz álljon a WRC évad leggyorsabb és leglátványosabb fordulóján a Finn rallyn. 

Ismét három autóval indulnak mégpedig az alábbi versenyzőkkel a fedélzeten, a csapat állandó párosa Thierry Neuville - Nicolas Gilsoul a 7-es rajtszámú, a helyiek hőse Juho Hanninen - Tomi Tuominen páros a 8-as rajtszámú az új-zélendi Hayden Paddon - John Kennard páros pedig a 20-as rajtszámú Hyundai I20 WRC-vel vágnak neki a futamnak.

118770_Haninnen07Pol14rk273.JPG

A verseny előtt, ezen a hétvégén a csapat is részt vesz a Helsinki Battle elnevezésű Helsinki kikötőjében rendezendő városi show műsoron ahol a jelenlegi sztárok mérkőznek meg az elmúlt idők nagy bajnokaival. Ennek megfelelően a Hyundai Shell World Rally Team is rendelkezésre bocsát egy Hyundai i20 WRC-t melyet felváltva fog használni Thierry Neuville, Juho Hanninen és a finnek kétszeres rally világbajnoka Marcus Grönholm!  

118708_Paddon07Pol14rk249.JPG

Fotók: Hyundai Shell World Rally Team Media

A bejegyzés trackback címe:

https://tommy-autosport.blog.hu/api/trackback/id/tr796543565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tommy autosport blog

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása